Меѓународен консултант ќе ги ревидира Чебрен и Галиште
Напредува автопатот Куманово-Табановце
Нови најави за гасификација на Македонија
Продажба на државно земјиште во Хиподром
„Ренесанса“ во ЈСП
Веро Центарот го добива својот лик
Напролет ново градилиште на кејот
Почнува исцртувањето на нов ГУП за Скопје
Привршува расчистувањето за спортски центар во Аеродром
Булевар Србија напредува бавно
Модернизација на агрегатите во РЕК Битола
Уште една најава за објектот „Југобанка“
Старата коцка за нов плоштад
Проширувањето на Првомајска најавено за напролет
Меркатор повторно го актуелизира влезот во Македонија
Украинскиот „ЛАЗ“ ја доби зделката за 84 автобуси за Скопје
Удрен камен темелник на Соравиа Ресорт
Потпишан договор за седум мали хидроелектрани
Најавен голем станбен комплекс во Ќерамидница
„G Mall“ поблиску до реализација
Втор обид за нова автобуска станица во Прилеп
На продажба ќе одат 23 државни локации
Оптимизам за „G Mall“
Илинденска ќе почека за тунел