Најдоцна во 2013 во Аеродром ќе никне аква парк
Во Тетово се гради „Рем Центар“
Се продава голема државна парцела кај граничниот премин Богородица
Започнаа работите и на надворешната страна на „јужна“
Државата продава земјиште за хотели на Голак и во Кратово
Потпишан договорот за 202 двокатни автобуси
„Стара“ фасада за „Пелистер“
Официјален камен темелник за новото МНР
Бриколаж се спрема за влез на македонскиот пазар
Нова слободна економска зона кај Бунарџик
Уредување на просторот околу „Залив на коските“
Нов обид и за „Хиподром“
Облакодери и хотели во Аеродром
Продажба на градежно земјиште во Негорци
Големата награда на БИМАС 2010 ја доби проектот Винарија Стоби
Продажба на земјиште за здравствена институција во Карпош
Поволни вести за гасификацијата
Скопјани ќе знаат кога доаѓаат 2-ка и 5-ка
Реновирањето на „Универзална“ повторно одложено
Камен темелник за слободната зона во Штип
Граничниот премин Блаце ќе се проширува
Отворен БИМАС 2010
Се асфалтира велосипедската патека на левиот брег на Вардар
Квалитетна вода за Петровец