Камен темелник за нов објект на Министерството за земјоделство
Ставени потписи на спогодбата за клириншкиот долг на Русија – средствата ќе се искористат за гасификација на Македонија
Катни гаражи во Капиштец и Ново Маало
Повторно се нуди големата парцела за трговски центар кај Богородица
Нов обид да се најде купувач на парцела за хотел во општина Аеродром
Југозападниот бедем на „Кале“ е готов, на ред е Киклопскиот ѕид
До крајот на месецов ќе биде отворена катната гаража кај ТЦ „Бисер“
Пуштено е во употреба патното одмориште на Лукоил на автопатот Скопје – Тетово
Поставени спомениците на просветителите
Во полн ек е изградбата на нов плоштад во Кавадарци
Жан Митрев ќе гради болница во Карпош
Стадионите на СП 2010 во Јужна Африка
Во тек е асфалтирање на булевар Илинден
И Ченто на Плоштад Македонија
Турската амбасада во Македонија наскоро во нов објект
„Стара Нама“ повторно блеска
Нова трафостаница за индустриската зона Визбегово
БЛИЦ ВЕСТ: Почнува реализацијата на проектот „Плажи на Вардар“?
Поставен камен темелник за новиот Кривичен суд
Над 100 милиони евра за изградба и реконструкција на објекти од здравството
Подновени „флотите“ на приватните градски превозници
Бигорскиот Манастир ќе се подигне од пепелта
Избран проектот за новиот административен објект на Општина Карпош
БЛИЦ ВЕСТ: Форум Скопје 2010