Сончев Град падна на Уставен суд
Камен темелник за ТИРЗ Тетово
Почна реконструкцијата на улица Благоја Стефковски
Камен темелник за нов објект на Министерството за земјоделство
Ставени потписи на спогодбата за клириншкиот долг на Русија – средствата ќе се искористат за гасификација на Македонија
Катни гаражи во Капиштец и Ново Маало
Повторно се нуди големата парцела за трговски центар кај Богородица
Нов обид да се најде купувач на парцела за хотел во општина Аеродром
Југозападниот бедем на „Кале“ е готов, на ред е Киклопскиот ѕид
До крајот на месецов ќе биде отворена катната гаража кај ТЦ „Бисер“
Пуштено е во употреба патното одмориште на Лукоил на автопатот Скопје – Тетово
Поставени спомениците на просветителите
Во полн ек е изградбата на нов плоштад во Кавадарци
Жан Митрев ќе гради болница во Карпош
Стадионите на СП 2010 во Јужна Африка
Во тек е асфалтирање на булевар Илинден
И Ченто на Плоштад Македонија
Турската амбасада во Македонија наскоро во нов објект
„Стара Нама“ повторно блеска
Нова трафостаница за индустриската зона Визбегово
БЛИЦ ВЕСТ: Почнува реализацијата на проектот „Плажи на Вардар“?
Поставен камен темелник за новиот Кривичен суд
Над 100 милиони евра за изградба и реконструкција на објекти од здравството
Подновени „флотите“ на приватните градски превозници