Подновени „флотите“ на приватните градски превозници
Бигорскиот Манастир ќе се подигне од пепелта
Избран проектот за новиот административен објект на Општина Карпош
БЛИЦ ВЕСТ: Форум Скопје 2010
Нов објект на местото на Хотел Парк во Охрид
52 милиони евра за реконструкција и изградба на затвори
Осум заинтересирани компании за концесија на македонските автопатишта
Продадена локација за хотел во Аеродром
Мал Ринг сепак под лупа на Уставниот суд
„Текнохосе“ влегува во Бунарџик
Гранит ќе го гради новиот Кривичен суд во Скопје
Сергеј Бубка предаде во употреба нова атлетска патека во Охрид
Булевар Србија во полн булеварски профил на нови 700 метри
Скопје ќе добие Marriott Hotel
Турска компанија ќе гради висококатници во општина Аеродром
Штип бара кредит од 2 милиони евра за паркинг платформи на Отиња
Александар Велики уште го чека Реџеп Ердоган
Следува поставување на сценска техника во новиот театар во Велес
Тунелот „под Кале“ внесен во ДУП
БЛИЦ ВЕСТ: Расчистување на теренот за катна гаража на Јужен Булевар
ЕЛЕМ позајмува 30 милиони евра за модернизација на РЕК Битола
Се нуди земјиште под закуп за изградба на ветерници
ЕЛЕМ инвестира 17,3 милиони евра во Брод-Гнеотино
Напредува изградбата на населбата Соравиа Ресорт