Опсежна реконструкција на скопските сообраќајници
Граничниот премин Богородица доби Урбанистички план
Струмица се гасифицира
„Барокна“ ограда за мостот Гоце Делчев
Заврши реконструкцијата на охридскиот аеродром
55 милиони евра за ветерен парк кај Богданци
Поефтина приватизација на изграденото градежно земјиште за фирмите
Штип се задолжи со 2 милиони евра
ОСВРТ: ЈСП Скопје регионален лидер според староста на автобусите
ФОТО ВЕСТ: Напредува изградбата на Националната арена
Ќе се гради првиот Бриколаж хипермаркет во Македонија
OUTBOX 2010
Велофест 2011 со креативни решенија за транспортот
Стартува изнајмувањето на велосипеди
Нов оптимизам за Чебрен и Галиште
Изградба на плоштад во Македонска Каменица
Конечно се подига браната Света Петка
Камен темелник за новиот објект на АЕК
Подземна сообраќајница во спротивност со Генералниот урбанистички план на главниот град
Државното земјиште за индивидуално домување и за катни гаражи отсега по почетна цена од едно евро за квадрат
Плажа под „Стариот театар“ и Музејот „Македонска борба“
Лизгалиште и картинг патека во СЦ „Борис Трајковски“
Парк со „писта“ во општина Аеродром
Државата продаде 10 парцели во поранешната битолска касарна