Завршена санацијата на зградата на театарот во Гевгелија
Аеродромци ќе добијат парк од милион евра
Конечно понуди за Чебрен и Галиште
Буџетот на Градот усвоен, скопјани ќе возат по нови сообраќајници во 2012 година
ТЕМА: Соларните електрани се градат споро и со мноштво проблеми
Поефтинува државното земјиште во Скопје
„Купи куќа, купи стан“ ќе стартува кон крајот на јануари
Спортскиот центар „Борис Трајковски“ ќе биде збогатен и со аква парк
Железница го објави возниот ред за 2012 година
Кој ќе го гради автопатот од Демир Капија до Смоквица?
Значително зголемување на издадените одобренија за градба
Започна изградбата на новиот објект на „Водовод и канализација“
Проект за енергетска ефикасност на станбените објекти
Подемот на економијата ќе ги покачи цените на становите
Во 2012 година ќе се отпочнат неколку крупни инфраструктурни проекти
За четири месеци Штип ќе има нов плоштад
Пад во товарниот, раст во патничкиот сообраќај
Се кројат нови планови за Коридорот 8
Општина Илинден ќе добие нов образовен објект во рекорден рок
Кочани ќе ја искористува геотермалната енергија
ТЕМА: Мали хидроелектрани – големи нереализирани проекти
ИНТЕРВЈУ: Повеќе внимание да се посвети на урбаната оска Стара железничка станица – Бит пазар
Општина Битола го продава земјиштето во поранешната касарна
Албанската „Амадеус груп“ ќе гради „барокен“ хотел под Кале