ФОТО ВЕСТ: „Барокизацијата“ на фасадите прекината, тарабите и скелињата останаа во центарот на Скопје
192,6 милиони денари нови приклучоци и одржување на магистралниот гасовод
Шест години ни трага, ни глас од изградбата на Јужниот булевар во Скопје
Низа пропусти при изградбата на општинската зграда во Карпош
Реконструкцијата на автопатот Катланово – Петровец ќе заврши до мај
Плоштад Слобода вечерва организира предавање за концептот “degrowth”
РЕПОРТАЖА: Последниот крик на технологијата применет на автопатот Демир Капија – Смоквица
Општина Центар и годинава вложува во енергетско ефикасни фасади
Гостивар бара нов концесионер за зонското паркирање во градот
Кумановски „Простор“ ќе го изработи проектот за дистрибутивната гасоводна мрежа во Штип
За 13,5% се намалила бројката на предвидени станови за градење во февруари
Распишан тендер за реконструкција на дел од улицата „Кеј Македонија“ во Охрид
Заедничкиот железнички премин во Табановце ќе почне да се гради наредната година
Привршува изградбата на пречистителната станица за отпадни води во Гевгелија
Пехчево бара приватен партнер за изградба на фотоволтаична централа
Со нови водомери од 1,9 милиони евра ќе се штети вода во Куманово
Во Гази Баба субвенции за печки за пелети и за реконструкција на кровови и лифтови во згради
Панорамското тркало ќе прерасне во пешачки мост од 13,1 милиони евра!
Ќе се бара нов изведувач за реконструкцијата на прилепскиот стадион
И годинава субвенции за Скопјани за купување велосипеди
Дополнителен рок за реконструкција на улицата „Втора Македонска бригада“ во Чаир
ФОТО ВЕСТ: Наместо во нов базен, охриѓани ќе пливаат во темелите на недоградениот објект
Грчки „Onflow“ во рок од шест месеци треба да го репарира гасоводот од Деве Баир до Скопје
Град Скопје ќе ги зазеленува јавните површини