МКЦ со нов изглед го дочекува четириесетиот роденден
Започна аплицирањето за владиниот проект „Купи куќа, купи стан“
Карпош ќе ја субвенционира изградбата на нискоенергетски објекти
ТЕМА: Бериќетна 2011 година за македонските аеродроми (ДОПОЛНЕТО)
Годинава започнува реконструкцијата на пругата долж Коридор 10
До 2020 година 20% од енергијата во државава ќе се добива од обновливи извори
Владината зграда да ја зачува оригиналната физиономија
Два милиони евра за реконструкција на болници
Продадени парцели во индустриската зона „Македонка“ во Штип, се нудат нови парцели во индустриската зона „Жабени“
Јавна дебата по повод реконструкцијата на владината фасада
Новиот пат Радовиш – Струмица ќе биде готов до март
Уште 13 мостови ќе се санираат со пари од НАТО
Камен темелник за Плоштадот „Скендербег“
Соларна електрана ќе се гради во општина Илинден
Вложувањето во заштеда на енергија е вистинскиот одговор на поскапувањето на струјата
Проблеми со префрлувањето на државното неизградено земјиште на општините
Општина Аеродром продолжува со уредување на нови паркови
ЕЛЕМ кани кандидати за изградба на ХЕ Бошков Мост
Државата ја заврши изградбата на 169 социјални станови во Штип и Битола
Јужниот булевар ќе оди под земја, а над него ќе се гради огромен објект
И објектот на Владата ќе се обвитка во „барок“?
Избран консултант за изградба на автопатот Демир Капија – Смоквица
Се зголемува свеста за заштеда на енергија кај општините
Државата продава земјиште за откупно – дистрибутивен центар во Ресен