Стоп за ДУП-от „Стара железничка станица“
Продадени 25 хектари во индустриската зона Жабени
Измени во планот за спортско-рекреативниот центар во Аеродром
Започна изградба на катна гаража близу Цветниот пазар
Уште еден облакодер во Аеродром
Најавен голем комплекс на брегот на Вардар во Карпош
Грчки инвеститор ќе ги гради Офицерскиот дом и хотелот на Плоштад Македонија
Реконструкција на улицата Мито Хаџивасилев Јасмин
Нов кандидат за хотелот кај Горица
Отворен Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите од Македонија
Повеќе патници, помалку стока за македонските транспортери
Министерството за финансии ќе се сели во „Југобанка“
Распродадени парцелите во индустриската зона Сачево
Стапи на сила законот за третман на дивоградбите
Real Estate „Ѕвезда“ за најдобрите проекти
Еколошката градба е клуч за македонското градежништво
Промоција на првиот двокатен автобус од Јутонг
Осми меѓународен саем за градежништво
Нова катна гаража во Центар
ОСВРТ: Градска железница во Скопје?
Легализацијата на дивоградбите ќе почне во март
МКЦ во ново руво
Новите ЛАЗ-ови на ЈСП ставени во функција
Барокна зграда за Општина Центар