Во полн ек е изградбата на нов плоштад во Кавадарци
Жан Митрев ќе гради болница во Карпош
Стадионите на СП 2010 во Јужна Африка
Во тек е асфалтирање на булевар Илинден
И Ченто на Плоштад Македонија
Турската амбасада во Македонија наскоро во нов објект
„Стара Нама“ повторно блеска
Нова трафостаница за индустриската зона Визбегово
БЛИЦ ВЕСТ: Почнува реализацијата на проектот „Плажи на Вардар“?
Поставен камен темелник за новиот Кривичен суд
Над 100 милиони евра за изградба и реконструкција на објекти од здравството
Подновени „флотите“ на приватните градски превозници
Бигорскиот Манастир ќе се подигне од пепелта
Избран проектот за новиот административен објект на Општина Карпош
БЛИЦ ВЕСТ: Форум Скопје 2010
Нов објект на местото на Хотел Парк во Охрид
52 милиони евра за реконструкција и изградба на затвори
Осум заинтересирани компании за концесија на македонските автопатишта
Продадена локација за хотел во Аеродром
Мал Ринг сепак под лупа на Уставниот суд
„Текнохосе“ влегува во Бунарџик
Гранит ќе го гради новиот Кривичен суд во Скопје
Сергеј Бубка предаде во употреба нова атлетска патека во Охрид
Булевар Србија во полн булеварски профил на нови 700 метри