Штип го распиша тендерот за уредување на коритото на реката Отиња
Дополнителни 20 дена за евалуација на тендерот за Чебрен и Галиште
Скопските таксисти ќе се унифицираат во бело – жолта боја
Работите на теренот на националниот стадион напредуваат според планот
ФОТО ВЕСТ: Привршува изградбата на триумфалната порта
„Градски паркинг“ ќе отвори 2.000 нови паркинг места во 2012 година
Продадени 3.092 метри квадратни во старата касарна во Гевгелија
Едукативни содржини во Градскиот парк во Скопје
Студентскиот дом „Стив Наумов“ ќе добие нови сместувачки капацитети
Спомен куќата на Тодор Проески е најуспешно архитектонско дело во 2011 година
Потпишани договори со банките, аплицирање за „Купи куќа, купи стан“ од 25 јануари
Фабрика во вредност од 20 милиони евра ќе се гради во индустриската зона „Жабени“
Странските инвеститори се повлекуваат од „Чебрен“ и „Галиште“?
Резиденцијалниот комплекс „Соравиа Ресорт“ наскоро ќе ги дочека првите станари
Нова епизода од серијалот „Мал Ринг“
Ќе се градат нови откупно – дистрибутивни центри во Македонија?
Завршена санацијата на зградата на театарот во Гевгелија
Аеродромци ќе добијат парк од милион евра
Конечно понуди за Чебрен и Галиште
Буџетот на Градот усвоен, скопјани ќе возат по нови сообраќајници во 2012 година
ТЕМА: Соларните електрани се градат споро и со мноштво проблеми
Поефтинува државното земјиште во Скопје
„Купи куќа, купи стан“ ќе стартува кон крајот на јануари
Спортскиот центар „Борис Трајковски“ ќе биде збогатен и со аква парк