Претходна статија
МЕПСО ќе гради 4 далноводи и ќе модернизира 8 трафостаници
Следна статија
Кавадарци одлучно ја отфрли иницијативата за изградба на тешка и загадувачка индустрија

Пако Радовановиќ ќе одржи предавање на 8 ноември на скверот на АФС

Објавено на 06.11.2018 во категорија Вести.
Facebooktwitterlinkedin

 

Македонскиот архитект Пако Радовановиќ на 8 ноември (четврток), со почеток од 19 часот, ќе одржи предавање на Архитектонскиот факултет при УКИМ. Предавањето со наслов „My Way“ ќе се одржи на скверот на Архитектонскиот факултет. Настанот е во рамките на програмата „Практископ“ и дел од серијалот на предвидени излагања на архитекти од практиката, кои е предвидено да се одржат во текот на зимскиот семестар.