Претходна статија
Истече рокот за легализација на македонските дивоградби
Следна статија
ТЕМА: Скопје трета година по ред ќе остане без забавен парк за најмладите

Најпопуларните објави во 2018

Објавено на 31.12.2018 во категорија Вести.
Facebooktwitterlinkedin

Потсетување на темите кои најмногу го прилвекоа вашето внимание во изминатата година. Следуваат линкови до десетте објави во категоријата вести кои беа најчитани од посетителите на build.mk, подредени според популарноста:

 

 

Почна изградбата на големиот комплекс „Дајмонд“ кај старата железничка станица

 

 

 

 

Ако се гради во Бардовци, новиот Клиничкиот центар би чинел и до 500 милиони евра

 

 

 

 

Во скопската железарница ќе се гради нов објект од тешката и загадувачка индустрија?

 

 

 

 

РЕПОРТАЖА: Автопатот Миладиновци – Штип, побрза врска со Истокот

 

 

 

 

Град Скопје ќе гради нов булевар со мост меѓу Скопски саем и хотел Русија

 

 

 

 

Траорна слика – во целост е уништена спортската сала „Партизан“ во Карпош 3

 

 

 

 

Напролет почнува изградбата на Skopje East Gate

 

 

 

 

Мерцедес еко автобус на пробно возење низ Скопје

 

 

 

 

ИНТЕРВЈУ со Милан Мијалковиќ и Катарина Урбанек: Скопските бараки се ткивото, структурата на овој град

 

 

 

 

„Скопски пазар“ доби градежна дозвола и ќе почне да го реконструира Бит – пазар

 

 

 

 

» Листа на најпопуларните статии во 2017 година

» Листа на најпопуларните статии во 2016 година

» Листа на најпопуларните статии во 2015 година

» Листа на најпопуларните статии во 2014 година

» Листа на најпопуларните статии во 2013 година

» Листа на најпопуларните статии во 2012 година

» Листа на најпопуларните статии во 2011 година

» Листа на најпопуларните статии во 2010 година