Претходна статија
Уставен суд може да го поништи ДУП-от за населбата Тафталиџе 1
Следна статија
„Изгрев инжењеринг“ ќе ја гради фекалната канализација во населбата Гоце Делчев

Најпопуларните објави во 2017

Објавено на 01.01.2018 во категорија Вести.
Facebooktwitterlinkedin

Потсетување на темите кои најмногу го прилвекоа вашето внимание во изминатата година. Следуваат линкови до десетте објави во категоријата вести кои беа најчитани од посетителите на build.mk, подредени според популарноста:

 

 

Сопрена изградбата на двата кинески автопати, новата влада пронајде низа пропусти

 

 

 

 

Булеварот Србија пробиен до „последна 24-ка“

 

 

 

 

Становите во Центар и во Аеродром остануваат најскапи во земјава

 

 

 

 

Градот нема да ја финансира изградбата на Панорамското тркало

 

 

 

 

Инспектори ќе ја чешлаат документацијата за Офицерскиот дом и хотелот на плоштад „Македонија“

 

 

 

 

Заврши втората фаза од изградбата на плоштадот „Скендербег“

 

 

 

 

Новиот Клинички центар да се гради на нова локација во Скопје

 

 

 

 

„Скопје 2014“ се градело, обврските за плаќање оставени на новата влада

 

 

 

 

„Лимак“ со подготвителни работи за изградба на надземниот комплекс и Јужниот булевар

 

 

 

 

Тензично на почетокот на изградбата на улица на Кеј „13 Ноември“

 

 

 

 

» Листа на најпопуларните статии во 2016 година

» Листа на најпопуларните статии во 2015 година

» Листа на најпопуларните статии во 2014 година

» Листа на најпопуларните статии во 2013 година

» Листа на најпопуларните статии во 2012 година

» Листа на најпопуларните статии во 2011 година

» Листа на најпопуларните статии во 2010 година