Претходна статија
Во Куманово отворен реконструираниот Занатски дом
Следна статија
Нов Клинички центар нема, СДСМ критикува, власта вели проектот ќе се реализира

Најпопуларните објави во 2016

Објавено на 31.12.2016 во категорија Вести.
Facebooktwitterlinkedin

Потсетување на темите кои најмногу го прилвекоа вашето внимание во изминатата година. Следуваат десетте објави во категоријата вести кои беа најчитани од посетителите на build.mk, подредени според популарноста:

 

 

Делови од скопската обиколница ќе треба одново да се градат

 

 

 

 

Жестоки реакции против изградбата на Рајска градина во Аеродром

 

 

 

 

Започна изградбата на новата еко-населба „Александрија“

 

 

 

 

Повторно актуелизирано продолжувањето на булевар „Илинден“

 

 

 

 

Свечено отворени градските базени во Куманово

 

 

 

 

ФОТО ВЕСТ: „Рециклиран град“

 

 

 

 

Неправилности во изградбата на дел од катните гаражи во Скопје

 

 

 

 

ФОТО ВЕСТ: Свети Климентовиот Универзитет доведен на ниво на карабина

 

 

 

 

Отворен хотелот „Мериот“ во центарот на Скопје

 

 

 

 

„Скопски саем“ го продава земјиштето за мега – проектот „Ера Сити“

 

 

 

» Листа на најпопуларните статии во 2015 година

» Листа на најпопуларните статии во 2014 година

» Листа на најпопуларните статии во 2013 година

» Листа на најпопуларните статии во 2012 година

» Листа на најпопуларните статии во 2011 година

» Листа на најпопуларните статии во 2010 година