Века

 

ВЕКА е еден од светските лидери во областа на производство и продажба на прозорски профили, профили за влезни и лизгачки врати, ролетни, специјални ПВЦ профили, како и разни панели.

 

 

 

Адреса: Izvorska 36/6, 11030 Beograd, Srbija

Тел: + 381 11 305 71 81

Факс: + 381 11 305 71 82

e-mail: vtasevski@veka.com  и  vtasevski@veka.rs

Web: www.veka.rs