Дока

Австриската компанија Дока е еден од светските лидери во развојот, производството и дистрибуцијата на оплатни системи кои наоѓаат примена во сите области на градежништвото. Благодарение на нашата понуда на иновативни и висококвалитетни производи и услуги, им помагаме на градежните претпријатија ширум светот да градат побрзо, побезбедно и поекономично. Претпријатието „Doka Serb d.o.o.“ претставува огранок на овој светски познат производител на оплатни системи кој го покрива пазарот на Србија, Црна Гора и Македонија.

 

Основна дејност на фирмата е испорака на оплатни системи и компоненти за примена во високоградба и нискоградба, како и пружање на консалтинг услуги, изработка на технички планови и асистенција на градилиште од страна на Дока инструктори.

 

Од широкиот спектар Дока производи ги издвојуваме оплатните системи за изградба на станбени и комерцијални објекти:

– Оплата за ѕидови

– Оплата за плочи

– Оплата за кружни и правоаголни столбови

– Еднострана оплата

– Носечки платформи

– Носечки скелиња

– Работна и заштитна опрема

 

Од понудата ги издвојуваме и системските компоненти:

– Дрвени греди

– Оплатни плочи

– Потпирачи, анкери итн.

 

###

###

##

 

 

 

 

Дел од нашите референтни проекти во регионот:

 

Мост на АдаМост на АдаМост на Ада

Мост на АдаМост на АдаМост на Ада

Мост на Ада - северни пристапни патиштаПорт Милена - УлцињКијевски поток

Мост БешкаКлучка Батајница

Плаза - КрагујевацГалерија апартмани - Белград

 

 

 

 

Дел од нашите референтни проекти во светот:

 

Бурџ Калифа - Обединети Арапски Емирати„Green point“ стадион - Јужна Африка„Hajos Alfred“ базен - Унгарија

ТНГ резервоари - САДМост преку реката Суир - ИрскаМост преку реката Тиса - Унгарија

Вијадукт „Padre Adelino“ - БразилRosewood Hotel - Обединети Арапски ЕмиратиДеловна зграда „Rund Vier“ - Австрија

Мост „Seidewitztal“ - ГерманијаВијадукт „Wadi Adai“ - ОманЗграда на владата - Италија

 

 

 

 

Адреса: Svetogorska 4, 22310 Šimanovci, Srbija

Тел: +381 22 400 100

Факс: +381 22 400 124

e-mail: serb@doka.com

Web: www.doka.rs

GPS координати: 44.868702,20.120765

 

Генерален директор: Бранко Добричанин

 

Директор на продажба: Горан Нешковиќ

Мобилен: +381 63 49 48 82

e-mail: goran.neskovic@doka.com