Претходна статија
„АДИНГ“ со намален профит од 2,7% во текот на 2018 година
Следна статија
Пад на цената на становите во Скопје на крајот од 2018 година

Архитектонска изложба „ПРОТОТИП НА ГРАДИНА ЗА ДЕЦА“ на 28 февруари во Куманово

Објавено на 27.02.2019 во категорија Вести.
Facebooktwitterlinkedin

 

Архитектонскиот факултет при УКИМ и Општина Куманово на 28 февруари, со почеток од 20 часот, ја организираат изложбата на архитектонски проекти од предметот селектирани теми од објекти за колективно домување „ПРОТОТИП НА ГРАДИНА ЗА ДЕЦА – НАПРАВЕНО ВО КУМАНОВО“, изработени од студентите на Архитектонскиот факултет. Настанот ќе се одржи во Домот на културата „Трајко Прокопиев“ во Куманово.